Articles

Elena Tsvetanova

Navn: Elena Tsvetanova elena-tsvatanova
Alder: 33
Nasjonalitet: Bulgarsk

Utdannelse/jobberfaring: 
Dataingeniør, grafisk designer

Hvorfor ble du bistandsarbeider?
Jeg ønsket å ta del i en interessant metode for endring av miljø og levevilkår. Jeg ville se hvordan mennesker fra ulik bakgrunn og med ulikt tankesett løste sine daglige utfordringer. Se det virkelig livet. Jeg var en drømmer, og fortsatt tror jeg at vi alle kan velge å leve fullendte og lykkelige liv.
Jeg bestemte meg for å delta i det lange kurset både fordi jeg ønsket en personlig forandring , men også fordi jeg syntes at jeg hadde mye kunnskap og ideer som jeg ønsket å dele.  Og jeg så muligheten for dette ved å melde meg på Bistandsarbeiderprosjektet.

Hvilke prosjekt jobbet du på?  
Academy for Working Children i Gurgaon, New Dehli India.

Hva har du oppnådd, både selv og for prosjektet?  
Jeg lærte så mange ting, mye som jeg fortsatt har nytte av i mitt daglige liv. Jeg er glad for at jeg var med på programmet hele veien. Jeg har lært mye om meg selv og andre kulturer. Kunnskap og opplevelser som hjelper meg i dag til å være fleksibel og tilpasse meg til en tilværelse i stadig forandring.
I prosjektet har jeg lært bort mye og jeg har lært mye selv. Som prosjektleder lærte man mye om kommunikasjon, organisering og ledelse. Barna lærte å bruke sin fantasi med morsomme kunstprosjekter og å utvikle sine kunnskaper innen mange fag som geografi, biologi, språk med mer.
Jeg er glad jeg valgte denne utdannelsen. Jeg har truffet utallige hyggelige og fantastiske mennesker.